Seizoen 2013/2014

    Met de hoogste notering (3e) tot op heden werd dit seizoen het meest succesvol. De uitstekende serie van afgelopen seizoen werd nu een heel seizoen vastgehouden. Hoewel het puntenaantal slechts op 40 bleef steken, werden we dik verdiend 3e. De achterstand op de nummers 1 & 2 (Excelsior31 14 en 13) was echter ruim.

    We begonnen het seizoen met een thuiswedstrijd tegen de latere kampioen. We waren beter, stonden lang met 1-0 voor maar zagen Excelsior31 14 in de laatste seconde op gelijke hoogste komen. Een flinke tegenslag, die een week later een vervolg kreeg. In een kansenfestival werd vergeten een ruime zege te boeken op Hellendoorn 7. In plaats van een grote overwinning werden de vele gemiste kansen uiteindelijk fataal. Het werd 6-6.

    Een week later ging het opnieuw mis. Een zwaar gehavend ZA3 verloor onnodig met 0-1 van EnterVooruit 8 en ook de week erna werd tegen titelkandidaat Excelsior31 13 niet gewonnen. Opnieuw waren we beter, maar kwamen we niet verder dan 1-1.

    Uiteindelijk werden de eerste punten gepakt in Rijssen tegen SC Rijssen 5, waarna meerdere overwinningen volgden. Zo werd directe concurrent DETO 7 tot 2x toe ruim verslagen. Met uiteindelijk 7 gelijke spelen werd misschien wel het kampioenschap verspeelt.